sandisk sansa 

kapat
  1. sandisk adlı hafıza kartı üreticisinin ürettiği mp3 player serisi. öyleki piyasada bu özelliklere bulabileceğiniz en en en ucuz mp3 player. ama ucuz etin yahniside ucuz olurmuş. bu yüzden 1 hafta önce aldığım 2 gb lık modelinde ses kalitesi tek kelimeyle berbat. internette okuduğum kadarıyla berbat olan kulaklıkmış. daha farklı kulaklıkla denemedim ama ses kalitesi sizin için o kadar önemli değilse kesinlikle tavsiye ederim.
    #707310 (denizen, 07.10.2006 21:50)
  2. fiyat / performans açısından gayet tatminkar bir mp3 player. tırt kulaklıkları, biraz paraya kıyıp, sony kulaklıklarla değiştirirseniz dadından yinmez. bir de forumlardan* filan firmware update leri takip ettiğiniz takdirde, default versiyonunda fm radyo olmamasına karşın fm radyo özelliği kazandırabiliyorsunuz.
    #1815029 (fütursuzca, 24.06.2007 14:45)
  3. çok güzel bir mp3 player markası..
    sansa e200 serisinin mavi ı$ığı gerçekten insanın içini ısıtır böyle bir ho$ olursunuz..
    biraz da ipod'a benzer ama bit pazarı malı çakma ipodlar gibi gözükmez, güzeldir, sevilir..
    ama içine $arkı atmak için windows media player 10 ve üzeri kullanmak zorunda olmanız kötü bir özelliği, benim için farketmez diyorsanız tabii sizin bileceğiniz i$..
    #2524515 (mümkünsüz, 27.10.2007 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

sandisk sansa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sandisk sansa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sandisk sansa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» when you close your eyes » sick again » kahve » pulemjot kalashnikova » agla sevgili yurdum agla » tonari no totoro » ilginc koy adlari » ergenekon cetesi » sagcilari taniyinca solcu olmak » alacakaranlik durumu » sahsim tarafindan » kurtlar vadisi pusu » webcam acip tras olmak » giuseppe verdi » taste in men » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cry for the moon » karma ekonomi » bunu mu demek istediniz » lavaboya kul dokmek » demonoid » acz ve fakr » ucakta namaz kilmak » bir tavsiye mektubu » delikanli adam » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » galatasaray » iki esli ustegmen » cevir kazi yanmasin » bilinc sislenmesi » karsiyaka