sandikta kac kisisiniz 

kapat
  1. malatya inönü üniversitesi rektörünün her geçen günkü cumhuriyet mitingine katılanların sayısını sürekli artırdığı görüldüğünde akla gelen sorudur. 1 milyonla başladı, sonra 3 milyon yaptı dahası her katılanın on kişiyi temsil ettiğini söyleyip sayıyı 30 milyon yaptı. dün de demokrasi konusundaki fikirleriyle toplumu aydınlatırken sayıyı 65 milyon yaptı. böyle süper 4 işlemden sonra sorulması gereken soru da budur? ayrıca taraftar sayısındaki bu yaratıcılıktan söz açılmışken acaba kendilerinin aziz yıldırımla bir akrabalıkları var mı, bu da merakımı celbetti efendim.
    #1596776 (registerlater, 02.05.2007 00:43 ~ 19:16)
  2. (bkz: beklenerek görülecek durumlar.)
    #1601197 (Bohemian Rhapsody, 03.05.2007 00:11)
  3. (bkz: tl den atılan 6 sıfır kadar)

ya da

(bkz: 3-5 kişi kadar)
    #1601219 (no promise, 03.05.2007 00:15)
  4. hem tandoğan'daki hem de çağlayan'daki mitinglerin, resmi katılım sayısını * açıklayanlardan ya da karadeniz sahil yolunun açılışındaki bindirilmis kitalarla asıl cumhuriyetçi katılımcıların farkını yapamayanlardan daha mantıklı bi hesaplamalama yapan rektöre sorulması gereken soru"ymuş"! onlara kömür verilmedi meydanlarda toplanmaları için...
    #1601242 (black magic woman, 03.05.2007 00:20)

© 2008 - uludağ sözlük

sandikta kac kisisiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sandikta kac kisisiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sandikta kac kisisiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» faggot » trt spikeri » olmeden once mutlaka yapilacaklar listesi » bamya cicegi » umut sarikaya » aaron eckhart » caterham » isim bulamadim kesan festivali zirvesi » keten elbise giyip yogun isigin onunden gecmek » epilogue a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci