sandikta gorusuruz mesut bey 

kapat
  1. fenerbahçe tribünlerinin anap iktidarı zamanında seçim öncesi dönemde mesut yilmaz' a ithafen açtığı saçma sapan pankart. hakikaten adam istediği siyasi başarısızlığı göstersin ses etme, tepki koyma...sonra galatasaray maçına gidip izledi diye sandıkta görüşürüz de. ayrıca o pankartı istiklal marşı sırasında açanların da, o an hazır ol' dan çıkıp oraya saldıran polislerin de yaptıkları büyük terbiyesizliktir. iki tarafın da yaptığı istiklal marşı' na saygısızlıktır.

hatta tamam ben de o zaman "sandıkta görüşürüz tayyip bey" diyeyim. bugüne kadarki eşsiz(!) yönetiminden dolayı ona laf söylemedim, ses etmedim ama adam fenerbahçeli kardeşim. sandıkta görüşürüz o zaman.

(bkz: at gözlüğü)
    #594054 (fth, 31.08.2006 09:37 ~ 09:44)
  2. fenerbahçe taraftarının verdigi sözü tutmasına en güzel örnektir. açtıgı pankartta yazdıgı gibi, günü gelince randevusuna gitmiş ve görüşmüştür.
    #1656514 (storyz, 18.05.2007 01:24)
  3. (bkz: bugünün yarını da var)
    #1656527 (parazit, 18.05.2007 01:27)
  4. bu olaydan ders alamayan ünlü fenerbahçe düşmanlarının hatırlaması gereken olaydır. hem fenerbahçe düşmanlıgı yapıp hem politikaya atılmaya kalkan federasyon başkanlarının durumu, bu ülke şartlarında komiktir.
    #1656533 (storyz, 18.05.2007 01:29)
  5. siyasi pankart açma durumları tribünlerde sıkça görülmektedir. italyada sık sık gördüğümüz bu olayı bizim ülkemizde çarşı grubu yer yer yapmaktadır fakat fenerbahçe gibi yapmadığı kesindir.
    #1656550 (lowerkid, 18.05.2007 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

sandikta gorusuruz mesut bey başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sandikta gorusuruz mesut bey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sandikta gorusuruz mesut bey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece yarisi yemekten bahsetmek » virgin radio » 1685 » popmundo » 1711 » huzur evi » sari anastas » 1750 » sozde arap ihaneti » 1527 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games