sanayi uretiminin mayis 2008 de yuzde 2 4 artmasi 

kapat
  1. türkiye'nin Sanayi üretimi'nin Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2.4 artış göstermesidir.

daha çok çalışıp , üretip , ihraç etmekle ülke ekonomisine katkıda bulunmakla daha da yükselecek rakam.
    #3636451 (rosava, 08.07.2008 12:47)
  2. aynı zamanda temmuz ayında memur için uygun görülen zam oranıdır % 2,4. çünkü memur doğalgaz, elektrik benzin gibi lüks! tüketim maddelerini kullanmadığı için bunlara yapılan zamlar temmuz maaş artışlarına yansıtılmamıştır.daha çok çalışıp sürünerek bu zam oranı daha aşağıya çekilebilir.
    #3636475 (bedevix, 08.07.2008 12:56)
  3. YENi ARABA MODELLERiNiN YAPIMINA BAŞLANDIĞI iÇiN ARTAN ÜRETiMDiR. YANi %90'LIK KISMI BUDUR. BUNUN DIŞINDA BU ARTIŞ EKiME KADAR SÜRER. EKiM DEMiŞKEN. NEYSE.
    #3636498 (yamuq, 08.07.2008 13:02)
  4. ülkede sözde sürekli bişeyler artıyor ama daha bir türlü vatandaşa bişey sansımadı. artan sürekli söylenen boş laflar olmasın sakın dedirten açıklama.
    #3636581 (possessed, 08.07.2008 13:23)

© 2008 - uludağ sözlük

sanayi uretiminin mayis 2008 de yuzde 2 4 artmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanayi uretiminin mayis 2008 de yuzde 2 4 artmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanayi uretiminin mayis 2008 de yuzde 2 4 artmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» husnu senlendirici nin yanlislikla sur a uflemesi » hellboy 2 the golden army » pic sozluk yazarlari » cik git » kiys bin saide » dur bi caldirayim » alamanci » necmettin erbakan » tayyip erdogan ataturk ten daha iyi bir liderdir » memur maasiyla araba ev ve yazlik alabilen aileler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games