sanayi mahallesindeki gizli yahudi mezarligi 

kapat
  1. istanbul sanayi mahallesinde iki yıl önce bir inşaat çalışması sırasında ortaya çıkan mezarlık. hepsi 18.yy a tarihli olan 50 ye yakın ibranice mezar taşı bulunmuştur. bu taşların bir kısmı halen kağıthane belediyesi nin bahçesinde sergilenmektedir. merak edilen konu ise 18.yy da şehrin epey dışında ve ormanlık bir alan olan sanayi mahallesi arazisine bu definlerin neden yapıldığıdır. uludag sozluk tarihi haberler ajansi sunar * *
    #1790995 (imhotep, 19.06.2007 17:19 ~ 17:20)

© 2008 - uludağ sözlük

sanayi mahallesindeki gizli yahudi mezarligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanayi mahallesindeki gizli yahudi mezarligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanayi mahallesindeki gizli yahudi mezarligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a shot at love with tila tequila » rafael benitez » karakol » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » ismail turut » hukuksal danisman » otherside87 » istifa konusmasi » taraf » osurunca guller acardi yuzunde » desperados » prisoner » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » nubuntu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saci makineye vurdurmak » nazim hikmet memleket » avrupa nin kuslari » m m m » balli balli » ebonit » ertugrul saglam in harcanmasi » ambassador » cemo » giannis parios » fener den david villa bombasi » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » internette kendini teshir etmek icin yasamak