sanat eseri 

kapat
  1. herhangi bir sanat alanında önemli bir yere sahip, sanatçının imzasını, kişiliğini, hayata bakış açısını yansıtan eser.
    #668031 (asiti kaçmış kola, 26.09.2006 15:02 ~ 15:03)
  2. ülkemizde, bir bok anlanmadan, herkesin eleştirmen kesildiği hede. tiyatroya, "vay efendim başörtüyü yere attılar", romana, "nasıl olur bunda ermeni soykırımı olur", resme, "nasıl olur sen nü yaparsın" dendikçe bu memlekette, bizden bi bok olmaz.

inşallah bir gün anlar bu memleket, "sanat eseri" nedir.
    #1041418 (thedewil, 23.12.2006 02:50 ~ 02:51)
  3. insanın bilinçli ve amaçlı olarak tasarladığı yaratıcı, hayal urunu olan, estetik öğelere sahip olan eser.bir başka benzeri olmayan
    #1042105 (tatlilimon, 23.12.2006 11:32)
  4. sanatçının yaptığı bir şey..yani durum üretimle ilgilidir.. üretim sonucu eser çıkar..
    #1042203 (yemrec, 23.12.2006 12:04)

© 2008 - uludağ sözlük

sanat eseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sanat eseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanat eseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o zihniyet bunlari anlamaz diyen zihniyet » sahin k » anket baslikta kendi nickini aramak » hayata farkli lezzetler lazim » alafranga tuvaleti alaturkaya donusturen platform » apo nun asil mesleginin tapu kadastro olmasi » demokrasi » opendns » gozleri deniz kokan yarim » ders calisirken elektrigin kesilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games