sanalmolotof 

kapat
  1. oku:(#2821804) karar ver:(#2886452) yahu işte felsefe böyle kırık dökük bir oyuncak.

kendin değil bir başkası olmak, özgün fikri yapıdan uzak, söylenmişleri söyleyenlerin adıyla dillendirerek idi okşamak.

hegel, kant, descartes, bacon, erasmus, heidegger, el kındi, farabi, ibn i rüşt, gazali, slavoj, slovaj, vajoj vajina, ohm! zezik, zizek, ezik, sikek -al freudyen sürçmesi.olacağı buydu- zikrini çekerek ve onlara ait cümlelerden müteşekkil kafa karıştırma çabasıyla "aa ne hoş bezeli sözler. ay ne kadar da kitapsal. ay ay boşalıyorum" neviinden zırvalatan anlam yoksunu varyasyonlar.

kendi çiğliğini, isim ve izm'den parçalar ezberciliğiyle ortaya dökerek ve bunları bilgi statüsünde kakalamaya çabalayarak(çakma)bariz sıçmak. ah bir de ona buna sıçarsın demiyor mu. ahaha. e yuh bana! kimi ciddiye alıp da cevap vermişim meğer amk!. gülünç. öhöm...çay içeyim ben.

(...)-(burdan sonrası çay eşliğinde eğlence olsun)

(...)hepiniz felsefe apabilirsiniz bu yöntemle; ayar mı yedin, yap. canın mı sıkıldı kendi yetersizliğine, yap. babana mı kızdın, yap.

yapalım:

pinokyo'yu siktir et. kendisi birgün dirilip odunluktan kendi kendini kurtaracağı savlanan proleteryanın odunluğuna ve sonunda da ete, kana, bilince bürünmesinin yoğun talebine binaen hayal edilmiş-ismin e hali. haiz ismin i halinde kullanıldığı gibi yani osmanlıca dil bilgini. kapiş?- ikamesidir. biz bu yüzden kırmızı başlıklı kızı konu mankeni alalım. hem kendisi vahşi kapitalizme çelme takan tasvire oturtulabilir. bu daha mümkün.

k.b.k: - endişeleniyorum üstadım. ya birgün dirilmezse sonbaharın öldürdüğü bu ağaçlar yeni gelen mevsimle. diriliş de kendi başına pek bir şey ifade etmez aslında. yaşayan, bir diğeri yaşadığı için değere sahip değil midir? yaşam bir anlama kavuştuğunda daha da çekilmez kılacak belki de kendisini; kimbilir. sanırım bu diğerinin çekememezliğine duyulan rekabet arzusu nedenli sona ulaşmak istememe gayreti. iyi ki benim 7 cücelerim, 9 tutularım, 6 pupularım var. pamuk prenses'e kılım. benim de 7 cücelerim olsun isterdim. pamuk ormandaki ayılarla yatıp kalkıyor. folloş olmuş. hatta 27 cücelerim olsun ki; yalnızlık şizofreninin besleyicisi, kalabalık sağaltıcısı mıdır üstad? sorusunun cevabına ulaşabileyim. ya şu kuşlar doğadan beslendikleri için mi karşılığını verip borç ödemek derdinden bu denli bayılacakmışcasına şakırlar. kafam çok karışık. kendime "nesin, kimsin, nerden geldin, nereye gidiyorsun?" diye sordum ormanda kesişen iki yolu gördüğümde; hangisini seçeyim dedim de, aklıma frost geldi taklite soyunmayayım diye caydım sonra.

üstad: - yemekler soğuyor. nineni kurt yedi. gecikirsen kurtun mide asiti ölümünü hızlandıracak. yardır! ninen can çekişiyor lan seni .mına kodumun feylesof şıllığı seni!
    #2889542 (benn, 24.01.2008 14:35 ~ 17:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sanalmolotof başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanalmolotof ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanalmolotof nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la havle ve la kuvvete falan olmak » tanrinin yoklugu » red alert 2 » theophraste renaudot » cirkin oldugunu kabul eden kiz » prof dr recep yaman karadeniz » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » seriatci basketbolcu » bekaret onemsizdir diyen kiz » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » milyaket » metro diye metro firmasi otobusune binmek » uypaciyakoverbeni » kisveye burunmek » fleisch » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekim 2008 ankara ulasim zammi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » koton » helal olsun dedirten entryler » renaudot odulu » erkekleri kullanan kizlar » istanbul arkeoloji muzesi » cennetin katlari » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » varille petrol almak » istanbulrumazinligi com » oasis » black ice » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » sigara birakanlara tavsiyeler