sanaldan gercege uludag sozlukte bir ask hikayesi 

kapat
  1. bu ne kadar hoş bir başlık böyle * istersen...

tanım: ulu sozluk düğün ve cenaze işleri başkanlığının kuruluşunun ilk safhasıdır.

çok uzun zaman sonra gelen düdüt: başlığı başıma bırakmasaydın çocuklarının anası olabilirdim. *
    #3268427 (izam, 14.04.2008 12:27 ~ 12.07.2008 18:49)
  2. mantar gibi çoğalan izdivaç programlarına özenen sözlük yazarı düşüncesidir. aşk bu sözlükten de çıkar okuldan da oradan buradan da.
    #3268435 (ParaNtez, 14.04.2008 12:29)
  3. (bkz: yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketler)
    (bkz: 9 kusurlu hareket)
    #3268440 (KIZILMASKE, 14.04.2008 12:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sanaldan gercege uludag sozlukte bir ask hikayesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanaldan gercege uludag sozlukte bir ask hikayesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanaldan gercege uludag sozlukte bir ask hikayesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berfin » domaltip bafilemek » grigory petrov » little child » turk televizyonlarindaki cadili diziler » goncourt akademisi edebiyat odulu » yildiz teknik universitesi » militarist ulkede beden dersi » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » gol sevinci » karl heinz feldkamp » batiskaf » bez bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agzini cart diye yirtarim » mutlu ol yeter » dtm » yandaki okul servisi » savas ve kadin » pgsg » haris alexiou » hold me tight » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » fifa 09 daki genc yetenekler » varille petrol almak » bezele » nouriel roubini » apollonia » ataturk geri donse soylecegi soz