sanal klavye 

kapat
  1. teknolojinin yeni bir üretimi olan klavyedir. bir ışık kaynağı tarafından istenilen bölgeye bir klavye görüntüsü yansıtılması akabinde dokunmadan, sadece gördüğünüz görüntüdeki düğmelere parmaklarınızı götürmek suretiyle görüntünün alanı içerisindeki sensörlerin sizin parmak hareketlerinizi algılayarak karakteri ekrana yansıtması temeline dayanan klavyedir.
    #530928 (devedikeni, 12.08.2006 16:46)
  2. aynı teknolojiye sahip, başka bir yaratıcı ürün için;
    (bkz: hayali gitar)
    #530948 (asiti kaçmış kola, 12.08.2006 16:49)
  3. şu anda klavyemin mort olması nedeniyle kullandığım sinir bozucu program.
    #3361032 (eternal moonlight of autumn, 05.05.2008 19:30)
  4. sözlüğe girerken olası şifre çalma olaylarına karşı yapılan yeni uygulama. ya da ben yeni görüyorum.
    #4301812 (hkn hsyn, 30.11.2008 19:15)
  5. uludagsozlüğü diğerlerinden ayıran güzel bir özellik. ayrıca gelişmeler bölümünde niye yer almadığını da merak etmekteyim.
    herkes bilsin ama değil mi!
    #4304850 (xargn, 01.12.2008 16:01 ~ 15.01.2009 11:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sanal klavye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sanal klavye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sanal klavye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sanal klavye. Copyrights of the articles are belong to their authors.