sana verdigim degeri x e verseydim alim olurdum 

kapat
  1. cogumuzun lise, universite yıllarında gecen ve sonu husranla biten yarım kalmıs askları vardır. bu donemlerde insan ne okul ne ders hatta kendini bile umursamaz asktan baska ve bu arada notlar duser, alttan alınan dersler birike birike zeytinyagı gibi uste cıkar. sonra bir bakmıssınız ki yıllar gecmis, giden gitmis geriye sadece kotu bir karne veya transkript kalmıs. x ise hala bir bilinmeyen olarak hayatınızın tam ortasındadır ve sizin ona vereceginiz degeri bekliyodur.
    #2923903 (kor bicak, 31.01.2008 09:02)
  2. guzel laf.*
    #2923918 (limon cicegi kolonyasi, 31.01.2008 09:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sana verdigim degeri x e verseydim alim olurdum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sana verdigim degeri x e verseydim alim olurdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana verdigim degeri x e verseydim alim olurdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» said nursi ile seyh said i karistiran yazar » yalcin kucuk un herkesi yahudi ilan etmesi » canli balik alirken taze mi bunlar diyebilen insan » bamya cicegi » biberiye » suyundan da koy » pkk tevov ovgutuduv » yirmi yas disi » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » dunun yazar namzeti bugunun sozluk neferi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci