sana su kadara olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uludagsozlukte yazarlik ne kadara gidiyor
  2. en son 10 ytl olur o da sana
  3. sana iki milyona olur abi
  4. sana su kadar olur diyen esnaf
  5. sana hayvan demek hayvana hakaret olur
  6. ellimi sallasam ellisi sana kirka olur mon ami
  7. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  8. 8 olur 9 olur dana buyur okuz olur
  9. tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur
  10. sevda gecer yalan olur sonra sokar yilan olur

© 2008 - uludağ sözlük

sana su kadara olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana su kadara olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana su kadara olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agiz yirtmak » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » iskur bana is bul » ismail aq » agzini yalamak » musaaden olursa ben gidiyorum » seri eksi oy veren ibne » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » mircea lucescu » etkisiz hale getirmek » cocuklarla girilen diyaloglar » ernest hemingway » corlu » rahmetli ozal i unutamamak » ehliyet sinavi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » laf sokusturmak » devrimcilik romantik bir ozentidir » last fm » eskisehir » red alert 2 » adam smith yaniliyor » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » sekura » human unit » sivrisinege ucan tekme atmak » gogus killarini yolmak » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » ninjutsu » ask aldatir