sana sevdanin yollari bana kursunlar 

kapat
  1. iki kişiden birinin mutlu diğerinin (bkz: müntehir) olacağını anlatmak isteyen sozcük dizini..bir şarkıda da geçer.. (bkz: yemin ettim)
    #20283 (rasko, 17.01.2006 11:28)
  2. kayahan'ın yemin ettim adlı şarkısında geçen repliktir. Şarkının sözleride şöyledir:
    asırlardır yalnızım; pişmanım, alın yazım...
    bir öfkeye mahkum ettik herşeyi, bir yemin ettim ki dönemem...
    hüzün tünellerinde, soldum kederlerinde...
    cehennemde yansın bu dilim, bir yemin ettim ki dönemem...

seni versinler ellere, beni vursunlar... sana sevdanın yolları, bana kurşunlar...

kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde,
    tükendim tükendim tükendim artık...
    hiç mi özlemedin, hiç mi hakkım yok?
    bir ara, bir sor allah aşkına...
    #283063 (uuur, 27.05.2006 18:13)
  3. kayahan ın klasikleşmiş şarkılarından biri.kayahan ın hala unutulmamasının sebebi herhalde bu şarkı gibi yaptığı çok güzel başka şarkıların da olması.
    #283936 (hakande84, 28.05.2006 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

sana sevdanin yollari bana kursunlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sana sevdanin yollari bana kursunlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana sevdanin yollari bana kursunlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yabanci dil ogrenme yollari » entelektuel kiro diyaloglari » ozdemir asaf » at pazari » shannyn sossamon » pic sozluk yazarlari » direksiyon basinda ereksiyon olmak » gicik olunan durumlar » eyvallah » kum havuzu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games