sana sarikanat aldim balik pazarindan 

1. akşam eve sarıkanat balığı getiren babanın, anneye söyleyebileceği cici cümle. (bkz: sarı laleler)
    #628778 (tengrikut, 12.09.2006 17:09 ~ 19:53)
  2. (bkz: çok pahalıydı lan zengin misiniz siz)
    #628812 (karga, 12.09.2006 17:23)
  3. (bkz: sana sarı don aldım salı pazarından)
    #628819 (internettin, 12.09.2006 17:26)
  4. (bkz: sana iki rus aldım aksaraydan)
    #628920 (karga, 12.09.2006 18:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sana sarikanat aldim balik pazarindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana sarikanat aldim balik pazarindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana sarikanat aldim balik pazarindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sana sarikanat aldim balik pazarindan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » dandini » mac oncesi zoom yapilan guzel kiz » mental decay » tribunlerden atilan yabanci madde » lozan antlasmasi » drown me slowly » kopush » le » arkadas » ogretmen gelince ayaga kalkmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayak » hizli ve etkili sorun iletme cozum bulma araci » haber7 com » turkiye imf anlasmasi » lloyd tsb » belediye otobusunde bagira bagira konusmak » herkesin icinde osurmak » kartalkaya » bloody » heman in light saber kullanmasi