sana olurum 

kapat
  1. murat basaran'ın bir şarkısı.

seni sevdim canım inat etme alırım
    of ben ben alırım seni çok çok sever
    nasıl da kıskanırım of kıskanırım

bir canım var be gülüm al o da senin, sana veririm
    iki dudağından çıkan tek heceye bakar öl de ölürüm

ben sana sana sana ölürüm, ölürüm ölürüm sana ölürüm
    sana değer bunu bilirim, of ben bilirim

çek vur titrersem namerdim ölürüm ölürüm sana ölürüm
    kadir kıymet ben bilirim of ben bilirim.
    #1765031 (larker, 13.06.2007 22:40 ~ 22:44)
  2. *bu bol mu?
    -sana olurum
    *he ne bi ses mi geldi?
    =hanfendi isterseniz başka ürünlerimizi de deneyebilirsiniz
    -psst sana olurum ben
    *aaa kazak konuştu
    #1767971 (trabzan, 14.06.2007 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

sana olurum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana olurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana olurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk vs itu sozluk » chatin » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » halet rezakinin sarkisi » yamyamlik » anima » ferheng » metaphor » omur dedigin » yalardag » limanla kavgali isyankar kaptan » dft » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » matkap ile gitar calmak » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir turk olarak kurtlere soruyorum » babaanneyle ayni odada uyumak » hypnotic brass ensemble » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » diskalkuli » kemal oncel » rosario to vampire capu2 » merve erdogan » ratio orani » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » marionette » dunyanin en yasli bakiresi » uzun kot etek giyen turbanli » moonshield » disprozodi