sana ne daha doymazsan beni ye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daha doymazsan beni ye
  2. al sana bir mehmetcik daha
  3. sana daha bir sey demiyorum
  4. sana daha ilgincini anlatayim
  5. sana bir laf sokarim bir daha oturamazsin
  6. sana beni sev demiyorum
  7. yar etmem sana beni
  8. beni sana hapsettin
  9. soz sana bir daha hic olmus gibi bakmayacagim
  10. ya beni sev ya da bak arkadasim sana yanik

© 2008 - uludağ sözlük

sana ne daha doymazsan beni ye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana ne daha doymazsan beni ye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana ne daha doymazsan beni ye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » cihan haspolatli » maskeli balo » yalnizligin farkina varmak » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » frozsgy » feridun duzagac » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » cagatay » basliklari alt alta okumak » sekura » dogu ve guneydogu anadolu insani » oteki » prix l arc de triomphe » alternatif mezar tasi yazilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imhotep » aguero vs messi » docka » gecen yil bu zamanlar » benfica » su cicegi » benq t60 » children of women » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » teknik gezi » anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi » zlatan ibrahimovic » denizcilik isletmeleri yoneticisi » ucuz milliyetcilik » piercing yaptirip ana babadan saklanmak