sana ne bundan 

kapat
  1. rest çektiren gripin bombası...

bugün senin
    yarın senin
    kimlerlesin bana ne bundan
    yıllar benim , değerini bilirim
    kimlerleyim sana ne bundan kime ne bundan

her sabah uyandığımda yanımdaki kadınlar sana benziyorsa sana ne bundan?

belki çeker giderim vurup sırtıma yalnızlığımı
    bir dön bak ne kaldı elinde
    üç beş içi boş hikaye
    ister gel diz çök önümde
    istersen gezsinler teninde
    ölemem ölenle

aklın selim, vücut senin
    kimlerlesin ve kimle seviştin ?
    bana ne bundan

ismi neymiş kimin nesiymiş güzel miymiş
    sana ne bundan? kime ne bundan?

her sabah uyandığımda yanımdaki kadınlar sana benziyorsa sana ne bundan?

belki çeker giderim vurup sırtıma yalnızlığımı
    üç beş içi boş hikaye
    ister gel diz çök önümde
    istersen gezsinler teninde
    ölemem ölenle
    offf
    #1378380 (Manifesto, 05.03.2007 21:55)
  2. gripin'in adam akıllı şarkısı. o da sözlerinden dolayı.
    #1643450 (hendrix, 14.05.2007 21:15)
  3. şizofrenik bir adamın, kötü bir gece'nin sonunda yatağında tanımadığı bir yüzü gördükten sonra kalkıp sokaklarda dolaşırken aklından geçenleri önce kağıda, sonra notaya aktarım şeklidir.
    gaz verir..
    (bkz: gripin)
    #1941953 (aysel gurel, 15.07.2007 22:50)
  4. kurar gibi güzel sarkı. içerik olarak eşit olmasada kürara denk.

üç beş içi boş hikaye
    lallalalala
    #2167545 (tatlı su levregi, 20.08.2007 20:23)
  5. "ölemem ölenle"'yi izleyen off'la harika bitmiş şarkı. sana köpek gibi aşığım ama nefret veriyorsun bana inatla diyenlerin şarkısı. sizle olmayan ama kimle olduğunuzun hesabını sorabilen kadınlara, tutkularınıza armağan edebileceğiniz birol namoğlu eseri.
    #2290359 (besik durtmesi, 09.09.2007 23:06)
  6. eski sevgilisini umursamaz gibi davransa da hala köpekler gibi aşık olan adamın serzenişidir bu şarkı.bir gün sevmiş her insanı kanatır.
    #2640410 (igor, 28.11.2007 18:56)
  7. acayip,acayip eden müthiş şarkı.
    youtube taki kayıtları, bir halta benzemiyor orası ayrı.
    #2841699 (devrim, 15.01.2008 16:33)
  8. (bkz: seni seviyorsam) *
    #2919605 (lost control, 30.01.2008 15:49)
  9. baykuş'ta oturan birol namoglu'yla aramızda bir diyalog geçmesine sebebiyet veren şarkı.

c.g: "teşekkürler, sana çok büyük bir teşekkür borcum var."
    b.n: "niye abi?"

..

cevapsız bıraktım sorusunu, gülümsedim sadece mekandan çıkarken, umarım okuyordur ve görür.

selam ederim *
    #2965922 (chaotic good, 07.02.2008 15:55)

© 2008 - uludağ sözlük

sana ne bundan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana ne bundan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana ne bundan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agzini yalamak » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » istanbulrumazinligi com » sercan yildirim » ali cevat akkoyunlu » alonso solis » tepki memesi » ahmet karayay » sinan engin bilgisiyle istifa etti » ogretmen cocugu » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » sigara birakanlara tavsiyeler » yaran cep telefonu mesajlari » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bak ne diyor kayahan abi » aciz olmak » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » ib » su icerken domalan insan » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » en iyi ikililer » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » the mamas and the papas » pkk nin silah birakip teslim olmasi » mehmet ali nuroglu » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » atsizcilar com » pink floyd » ogrenci evi lezzetleri