sana kim ogretecek sorusunuda sormamak elde degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kahrolmamak elde degil
  2. yarilmamak elde degil
  3. hitler in basiretine hayran olmamak elde degil
  4. cahile bir sey ogretecek kadar bilgili degilim
  5. susup hicbir sey sormamak
  6. sana layik degil ama
  7. o kiz sana gore degil
  8. ben cevreye degil sana guvenmiyorum
  9. senin icin sana degil
  10. sozum sana degil herkese

© 2008 - uludağ sözlük

sana kim ogretecek sorusunuda sormamak elde degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana kim ogretecek sorusunuda sormamak elde degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana kim ogretecek sorusunuda sormamak elde degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir gun herkes teletabi olacak » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » nazli oksuz » kalbim yok » tala karinca yumurtasi yagi » jiriskop » cuma aksami » last fm » erdal guney » balans ve manevra » hayat memat meseleleri » insanlardaki yapmacik ask meraki » ask aldatir » bir kadinin en masum oldugu an » ceza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » sac oynama aliskanligi » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » cihan unal » the usual suspects » ntv spor » asansorde bir basina yapilanlar » savas ve kadin » erkeklerin guzel kadin zaafi » ask devirir » kadini seksi gosteren unsurlar » cahillikler kitabi » sozlugu yonja com a cevirmek » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek