sana katiliyorum 

kapat
  1. genelde söyleyecek pek fazla birşeyi olmayan ve ortada dönen düşünceye kendilerininde olumlu baktığını, onay verdiğini belirten cümle.
    #198979 (paladinius, 26.04.2006 02:38)
  2. bence de sence.
    #720437 (shawnshank, 10.10.2006 19:55)
  3. (bkz: tan hocama katılıyorum)*
    #720446 (cococabana, 10.10.2006 19:57)
  4. tekrarlamaktan hoşlanmayan bünyelerin tercihi söz öbeği. ve tabi ki de (bkz: sana katılıyorum ama gülmekten)
    #720454 (hafiye, 10.10.2006 20:00)
  5. festival miyim lan ben. ne demek sana katiliyorum. dedirten cumle *
    #720471 (sivrisinek, 10.10.2006 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sana katiliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana katiliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana katiliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» linet » 100promil » drunk mail » bekaret onemsizdir » ahmet levendoglu » celtek tumulusleri » molla kaabiz » murad kucuk » yozlasan halkin vahim durumu » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » atilla kart » gozume toz kacti » tanimadigin kizi msn e eklemek » serefsizlik » berlin filarmoni orkestrasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tretuvar calismasi » hayatin cekilecek cile olmamasi » teknik direktor kiyimi » dance with me tonight » government » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » big fish » 300 » universitede hocalara verilmis ayarlar » otobuste on koltukta sapitan cocuk » sigara icemeyen insan » seri katil oldurmek » kemal was gay » bionic commando rearmed