sana hakkimi helal ettim 

kapat
  1. * guzel bir ozcan deniz sarkisi.
    buyrun bir goz atin;

yangin her askin yolu
    sevdim gordum
    gozlerin karanlik kuyu
    dustum oldum
    ah gonlun simdi baska yare mesken
    ah el cekmiyor kara sevda benden
    sen hangi elde sevda olup actin
    ben karli daglar misali yalnizim

* yok bir sitemim hayatta hersey kismet
    soldu gencligim omrumu askla ziyan ettim
    agla gonlum nasip degilmis vuslat
    rahat uyu yar sana hakkimi helal ettim.

*
    #1803827 (Nick Gereksiz mi ne, 22.06.2007 02:32)

© 2008 - uludağ sözlük

sana hakkimi helal ettim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana hakkimi helal ettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana hakkimi helal ettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gizemli yazar » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » besdut deresi kaya mezarlari » stout » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » kadrolu protestocu » ho amca » en iyi arkadas » turk irki » galatasarayli arkadasa sahip olmak » yaran facebook yorumlari » lgbtt » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » kars fen lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kugu golu canavari » iplikci nedim » ilya » chazsmyr dhuunyl » anatolianrock » abdurrahman dilipak » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » parayi bulunca sozluk degistirmek » ufo » kevin keegan » haris alexiou » kadirusagi koyu » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » bulent ortacgil in light albumu » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri