sana guzel sevda demek 

kapat
  1. erdal güney'in güzel bir türküsü..

ESME RÜZGAR DELi DELi
    GÖNLÜM KIRIK DAL GiBi
    SAVURSANDA ELDEN ELE
    DiYAR DiYAR GURBETE

SANA GÜZEL SEVDA DEMEK
    YAR DEMEK
    CAN DOST DEMEK

YANGINLARDA ALEV DEMEK
    KOR DEMEK CAN KÖZ DEMEK
    YiTiK BiR AKŞAM GÜNÜNDE
    SEHER DEMEK YEL DEMEK

SANA GÜZEL SEVDA DEMEK
    YAR DEMEK CAN DOST DEMEK

GELME ÜSTÜME ÜSTÜME
    SEVDAN GiRDi DÜŞÜME
    ÇAĞIRSANDA DiLDEN DiLE
    KAR ETMEZ GÜL BÜLBÜLE

SANA GÜZEL SEVDA DEMEK
    YAR DEMEK CAN DOST DEMEK....
    #3009533 (spina, 15.02.2008 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

sana guzel sevda demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana guzel sevda demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana guzel sevda demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgisayarin cocukluktaki etkileri » please mister postman » vanti lator » farkinda olmadan domuz eti yemek » the day that never comes » osmanli cumhuriyeti » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » football » laf sokusturmak » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » nemfomani » i wanna be your man » charlie wilson s war » medicine wheel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agzini yalamak » kavusamazsin orospu olur » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » 0 dogumlu olmak » ask nazlanir » minibuscu laflari » don demeyi unuttum » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » niccolo paganini » kaynana semra » cevir kazi yanmasin » amin oglu behcet » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » erkegin sevdigi kiza acilamamasi