sana girenden banane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. banane
  2. banane ya once ben yazdim
  3. beni sevdiysen banane
  4. banane yazdan bahardan
  5. kader utansin banane
  6. gunes batmis banane
  7. formattan banane kardesim
  8. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  9. al sana al sana pipim kaldi kel hasana
  10. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim

© 2008 - uludağ sözlük

sana girenden banane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana girenden banane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana girenden banane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » hocaya tavir alan ogrenci » firindan yeni cikmis ekmek » kurtlar vadisini torrentden indirmek » polat alemdar in eroinman olmasi » imper » cekme helva » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » lumpen burjuva » secret heart » you don t mess with the zohan » nefesim nefesine » siir kadindir » ask susar » asyut petroleum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » l manyak » cennetin katlari » sac oynama aliskanligi » ebay » genpatech » ne dedene nene de ne nenene dede de » 50 cent » agzini cart diye yirtarim » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » sener eruygur » ali ibrahim savas » kucuk kizlari gorup uzulmek » kime derler sana derler » teknosa turkiye kupasi » bluevelve