sana gel diyen mi oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  2. sana ne oldu boyle
  3. sana boyle ne oldu yar
  4. sozluk sana ne oldu
  5. sana kemik atan oldu mu
  6. kucuk adam ne oldu sana
  7. ne oldu sana boyle ibrahim toraman
  8. sana benden baska kayan oldu mu
  9. ne oldu diyince yok bir sey diyen zihniyet
  10. darbe sart oldu diyen insanlar

© 2008 - uludağ sözlük

sana gel diyen mi oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sana gel diyen mi oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana gel diyen mi oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nikini sevdim » apocalypto » basbakan in dogan medya ya resti » tobias linderoth » kara hilal » eline top yakismayan basketbolcular » kronik kuzu » world of warcraft the wrath of the lich king » sibutramin » sertac dalkiran a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games