sana da oyle bakacagim demek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. demek oyle
  2. sana oyle geliyor
  3. ben oyle demek istemedim
  4. oyle demek istemedi
  5. baba sana oyle bir sarki dinletecegim ki
  6. oyle vucut sende olsa sana da kayarim
  7. hayata nasil davranirsan o da sana oyle davranir
  8. margarine sana demek
  9. sevgiliye sana tapiyorum demek
  10. sana guzel sevda demek

© 2008 - uludağ sözlük

sana da oyle bakacagim demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sana da oyle bakacagim demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana da oyle bakacagim demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozlemek » yumurta kirmayi yemek yapmak sanan kizlar » makineciyiz biz » 20 lik dis » g stringin sagliga zararli olmasi » dark shadows » sengul hablemitoglu » sinegi ustune iseyerek oldurmek » yaran olaylar » speedy gonzales a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci