sana da iyi geceler yazar 

kapat
  1. sözlüğün iyi geceler dileğinde bulunan yazara, nazikçe verdiği cevaptır.
    #2774093 (Cyqne, 01.01.2008 01:48)
  2. zeki muren de gorecek mi ? stilinde kendi kendime takıldığım söz öbeğidir. acaba sozluk bana da iyi geceler diyecek mi ?
    #2774133 (yamuq, 01.01.2008 01:56 ~ 14:41)
  3. mesela şimdi dese; hadi oradan diyeceğimiz cümle.
    #2774791 (Cyqne, 01.01.2008 13:03)
  4. (bkz: eyvallah kardeşim)
    (bkz: yarın görüşelim)
    (bkz: kop kop)
    #3481555 (sovenist sovalye, 02.06.2008 01:38)

© 2008 - uludağ sözlük

sana da iyi geceler yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sana da iyi geceler yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana da iyi geceler yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sokakta sigara yakip baba ile goz goze gelmek » yolda guzel kiz gorunce dondurmayi saklamak » ayar yedim kacayim » mehmet aurelio biyik biraksin kampanyasi » universite ogrencisi iken oss ye dalgasina girmek » houston rockets » cinnet geciren yazarin dusunceleri » solaryuma giren zenci » microsoft visual studio » kendisi gibi dusunmeyenleri aptal sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci