sana cok onemli bir sey soylemem lazim 

kapat
  1. bu haber ya çok sevilesi ya da çok nefret edilesi bir olaydır.kötüyse haber yavaş yavaş anlatılmalıdır.zira karşıdaki kişi çabuk sinirlenen biriyse topu diktiniz demektir.

-sana bişey söylemem lazım necmi
    -oleeeeyy baba oluyorum demi
    -evet
    -super ya ohh bee
    -ama başkasından
    -dumur.

-sana çok önemli bi haberim var
    -söyleme
    -geçen sefer olduğu gibi telefonu denize düşürmedim merak etme
    -ohh ii bari. neymiş bakalım ?
    -balkondan düşürdüm.
    -'%^%/'(''!/%(%^%+&
    #592609 (Squicy, 30.08.2006 22:26)
  2. (bkz: karnımda senin çocuğunu taşıyorum)
    #592626 (cikarinbeniburdan, 30.08.2006 22:30)
  3. söylemeden önce karın ağrılarına yol açan cümledir. kişi söyleyeceği şeyleri önceden kafasında tasarlar, defalarca tekrar eder, cesaretini toplar fakat karşısındaki evet dinliyorum dedikten sonra tek kelime bile hatırlamaz ve hede höde nidalarıyla ve yok birşey sözüyle konuşma son bulur.
    #592719 (eticicibebe, 30.08.2006 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sana cok onemli bir sey soylemem lazim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sana cok onemli bir sey soylemem lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana cok onemli bir sey soylemem lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basligin altinda entry den cok ayar bulunmasi » busra » okuduktan sonra bosluga dusuren kitaplar » vajina gudumlu prezervatif » keloglan » cortney tidwell » soda » dersim » soho » damenn a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci