sana cekmisim 

kapat
  1. 80 ve 90 ların gıcık eden, baştan savma sözüdür.
    - sen şöylesin böylesin
    + sana çekmişim
    #256145 (delikanlımühendis, 18.05.2006 11:45)
  2. hala da geçerlidir

_ kızım sen de amma süslü oldun
    _ sana çekmişim anne
    #256170 (eticicibebe, 18.05.2006 11:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sana cekmisim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana cekmisim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana cekmisim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jim dunlop » nefret edilesi hediyeler » islak imza » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » dementia praecox » yaratici kufurler » samsung d880 » amasra da assagilik tecavuz girisimi » fm 2009 deki yetenekler » guzel yalan soyleyen arkadas » ustu paris alti amsterdam » merhamet » otme bulbul » henkka blacksmith » graffiti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » turk silahli kuvvetleri » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » richie sambora » cherry » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » baba ocagi » ceza mahkemesi » ozgur sozluk » randy rhoads » ozledim seni » sesli dusunuyorum ben » celinebilirlik » turk sanat muzigi