sana belediye baksin 

kapat
  1. "umrumda değilsin,seninle ilgilenmeye tenezzül bile etmem,sen bir hiçsin,sana allah acısın" anlamına gelen ağır söz.
    #116758 (asiti kaçmış kola, 16.03.2006 00:24)
  2. -Hamfendi*
    -....
    -Hamfendi bi bakar mısınız?
    -Sana belediye baksın
    -ta nı şa...?!*
    ve kız depar atarak oradan uzaklaşır...
    #116764 (Gamze, 16.03.2006 00:29)
  3. belediyelerle ilgili mevzuatın zenginliğinin etkisiyle olsa gerek yapılması için pek heves duyulmayan bir işin belediye örgütüne havalesini bildiren ifadedir.

(bkz: belediye kanunu)
    (bkz: buyuksehir belediyesi kanunu)
    (bkz: il ozel idaresi kanunu)
    (bkz: belediye gelirleri kanunu)
    (bkz: umumi hifzisihha kanunu)
    (bkz: cevre kanunu)
    (bkz: gidalarin uretimi tuketimi ve denetlenmesi hakkinda kanun)
    (bkz: binalarin numaralandirilmasi ve sokaklara isim verilmesi hakkinda kanun)
    (bkz: toptanci hallerinin idaresi hakkinda kanun)
    (bkz: koy kanunu)
    (bkz: iller bankasi kanunu)
    #2112702 (mit against cia, 11.08.2007 15:21)
  4. öğretmenlerin abuk esprilerinden biridir.
    -hocam şu soruda takıldım bakarmısınız?
    *sana belediye baksın mahir. auahuha
    #2279425 (omrum tribunde gecti, 07.09.2007 20:46)
  5. (bkz: ben bu yazıyı belediyeye yazdım)
    #2279428 (hosaf, 07.09.2007 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

sana belediye baksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sana belediye baksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sana belediye baksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the mamas and the papas » ben ask oldugumu aglarim » kaynima kaydim » ergenekon iddianamesi » kapini calan benim » kabul ediyorum carlos benden iyi » turkiye de futbolcu olmak » alp ustungor » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » babanin kriz var demesi » haydi ic de cay koyayim » ve tanri kadini yaratti » hayatin cekilecek cile olmamasi » pgsg » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mircea lucescu » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » human unit » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » cekememek » l manyak » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » senaryo kabizi senarist » yutkunmak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » cennetin katlari » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » simone simons » ucak » ask aldatir