san siro 

kapat
  1. parfümlerin taklidini yapan,baya da başarılı olan kozmetik firması.
    #98952 (i m from absürdistan, 04.03.2006 00:16)
  2. david franko'nun sahibi olduğu,king charlmagne yavrusu olan 3 yaşlı ingiliz tayı
    #100303 (grand ekinoks, 04.03.2006 19:18)
  3. bursa'da yerel bir açık parfüm markası olarak çıktığı yolda bayağı yürümüş marka.
    #113451 (veritaserum, 13.03.2006 22:04)
  4. bursa'nın herbir yerini parsellemiş açık parfüm satan şirket. artık kendi ürünlerini bile üretmeye başlamış olup marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
    #406193 (ozz le grand, 08.07.2006 14:09)
  5. guiseppe meazza stadına ac milan takımının verdiği isim.
    #1015777 (gurbetteki istanbullu, 18.12.2006 13:17)
  6. adresi via piccolomini 5, 20151 milano olan stadyum.
    #1957772 (DE SADE FT BAUDELAiRE, 18.07.2007 02:35)
  7. giuseppe meazza'dır o, giuseppe meazza.
    #2637031 (yasakani, 27.11.2007 20:25)
  8. gideceğim gün için;

leoni armati
    stiam marciando
    siam la fossa dei leon...
    dei..leon..leon..leon...
    leon...leon...
    siam la fossa dei leon !
    sangue ! violenza!
    fossa dei leoni !
    milan ! milan ! milan !

tezahüratını 2003 senesinde ezberlemiştim, telefonumun melodisidir de aynı zamanda. ancak malum bizimkiler (bkz: fdl) artizlik yapınca senelerce uykuya dalma yöntemimi de heba ettiler. ben de pek gönlüm olmasa da kırmızı siyah tugayların marşını yedekten çıkardım;

tifosi rossoneri!
    tifosi milanisti!
    teniamoci per mano
    in questi giorni tristi
    di nuovo giu a marassi
    di nuovo al comunale
    tifosi rossoneri finiti all' ospedale
    sangue nei popolari
    sangue giù nei distinti
    ne abbiamo prese
    ma non siamo vinti
    e ora di rifarci
    e ora di lottare
    per quel che abbiam subito dobbiamo vendicare
    spariamo giu a marassi
    spariamo al comunale
    adesso siete voi
    che andate all' ospedale
    spariamo negli stadi, dell' italia intera

siamo la brigata rossonera...!
    milan! ...milan! ...milan!!

bir milano derbisine daha hoş geldim!
    #3215950 (pietro pacciani, 31.03.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

san siro başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. san siro ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu san siro nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayelet zurer » yaran cep telefonu mesajlari » domaltip bafilemek » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » asil tendonu kopsa stad inlermis » pkk nin silah birakip teslim olmasi » bilgi yonetimi onlisans programi » yeter artik vurmayin adam oldu » asyut petroleum » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » rs4 rtr 3 evo » tuhh kahretsin » hakan celik » bodrumtorbasi » cok zor uyanan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amigurumi » deniz yilmaz » gogus killarini yolmak » yutkunmak » ib » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » cakma pilotmont » kullenen ask » birol guven in lost senaristi olmasi » petrus » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » sehit annesi olmak » bir kadini kendine asik etmenin yollari » badlik amiri