samurayin intikami 

kapat
  1. ilginçtir ama imdb'de (oyuncularını aratınca dahi) kayıtlı olmayan, shogun sonrası trt'de gösterilmiş dizidir. skinoski deyince izleyenler hatırlayacaktır.
    http://forum.divxplanet.c...ion/index.php/t16176.html
    #2923556 (ELeCTrO, 31.01.2008 02:59)
  2. atın intikamından acıdır. (bkz: katana) (bkz: ronin)
    #2923574 (ELeCTrO, 31.01.2008 03:06 ~ 03:07)

© 2008 - uludağ sözlük

samurayin intikami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. samurayin intikami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu samurayin intikami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nuri alco theme » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » kronik kuzu » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » syme » lenova » gol sevinci » kadini seksi gosteren unsurlar » ismail aq » babanin kriz var demesi » kurt soykirimi » mangal mizah dergisi » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » ernesto che guevara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » necaxa » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » google » guatemala » herzwerk ii » sabetayist » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » bas peri kulina » kadin erkek esitligi » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » politika dergisi » her turlu pisirim yapilir » teknosa » turkiyede ziraat muhendisi olmak » hakan aysev