bugün

Kuzey Avrupa'da yaşayan, çok yumuşak ve ince tüyleri olan, postu için avlanan küçük hayvan.
Özellikle süsleme sanatlarında kullanılar. Sanatçı için çizimi tutku haline getiren fırcaların üretildiği kıllara sahip hayvan.
adaşım olan şeker insan. *
haydi bursa iftar topu sende zirvesinde tanışılmış, yakınıma oturarak zirvenin hatasını yapmış, ama gevezeliğime büyük bir sabırla karşılık vermiş, düşüncemce türkiye'deki eğitim sistemine çok fena ayar vermiş, tebrik edilesi, resimlerine bakıp "*hmm,ressam bu eserinde... " şeklinde başlayan yorumlar yapılası insan. tanıştığıma memnun olmuşumdur.

edit: lan bunun da nesini anında eksi oyluyorlar ben de bunu anlayabilmiş değilim işte birader.
(bkz: sözlükten soğuma nedenleri)
elimize geçen bir son dakika haberine göre haydi bursa iftar topu sende zirvesine katılmış olan yazardır... zirvenin uzun masası sağolsun kendisinin katılımından zirve sonrası entryleri incelenirken haberdar olunmuştur.**

(bkz: haydi bursa yuvarlak masada toplansin zirvesi)
zirve de tanıştığım cici insan. * okuduğu bölümün isminin hakkını veren yazar. çok fazla konuşamadık , biraz daha konuşsaydık akraba bile çıkacaktık.*
resim konusunda kabiliyetli insan, bu sıralar zirve organizatörlüğü işine başlayacağı aldığım duyumlar arasında.
endless ile yaptığımız uzun yol muhabbetinde esirlenmiş, muhabbeti hoş ve keyifli yazar.
sesi fena halde mine tugay'a benzeyen, resim bölümünde okuyan, çizdiği teyze'ye bakarsanız "bu teyzede nurdan tipi var" diyeceğiniz, aynı zamanda bizim de diyeceğimiz sözlük yazarı, ressamı... selam olsun kendisine.
sonunda bursa hoşsobetler zirvesi sayesinde iki çift kelam etme fırsatını yakaladığım, öz hakiki bursalı yazar...
resim fırçaları arasında en çok tercih edilen, randıman almanın randımandan çıktığı kalite kokulu, okşanası alet edevat.
guzel entryleri bulunan sahis rte hakkinda yazdigi bir entry e yuzde yuz katiliyorum.
yazım kurallarına asla takılmasamda nece yazdığına dair kuşku duymama neden olacak kadar tuhaf cümleler kurabilmiş yazar.
kısa saçlı rembrandt. (rembrandt'ın saçları hakkında hiçbir fikrim yok)
FNSS Savunma Sistemleri mühendislerince geliştirilen ve tasarlanan seyyar yüzücü hücum köprüsü. samurlar sayesinde tank ve zırhlı araçlar için akarsu ve nehirler engel olmaktan çıkacak. her biri 70 tonluk tankları karşıya geçirebilme kapasitesine sahip.
(bkz: empa kimya)
Su samuru olarak bilinir.