samimi olundugu an isini halletmeye calisan insan 

kapat
  1. - bende 100.000 tane mp3 var
    + hadi yaa bana cd yapar mısın?
    - ama samimi değiliz..
    + samimiyet dediğin nedir ki, hemen aramızda oluverir
    - iyi öyleyse gel sana mp3 koleksiyonumu göstereyim

alakasız edit: patronun kardeşi ile yine bir gün bilgisayar kurmaya gidiyoruz. heheheheh
    #1443378 (salca, 23.03.2007 10:49)
  2. (bkz: burhan altintop)
    #1443381 (darkerway, 23.03.2007 10:51)
  3. çıkarcı düzenin getirileridir on yılardır üzerimizde baskı kuran çıkar dünyasi bizlere bunu dayatmıştır. bir matematik öğretmeni ile sohbet ederken yaşça benden çok büyüktür kendisinin şahsım yaşında çocuğu var idi anlattığı bir anı vardır onuda aktarayım da tam olsun..

matematik öğretmenin adı fevzi'dir kızının adı da zeynep idi, zeynep birgün arkadaşları beraberken babası ile karşılaşır izmir-kordonboy'unda, baba'da çay ısmarliyayim der. kız arkadaşını tanıştırır baba bu ceylan...

baba: memnun oldum ceylan...
    ceylan: bende fevzi amca...
    baba: neler yapıyorsun...
    ceylan: dershane okul.
    baba: ne güzel umarım başarı olursun...
    zeynep: babam matematik öğretmenidir...
    ceylan: aa süper kızım ya babanla hiç bağımızı kesmiyelim bize ders anlatır...
    #1443390 (LocK, 23.03.2007 10:54)
  4. - kız arkadaşım, ben, bir de onun bir arkadaşı var bu fotoğrafta.
    + hım. pek güzel, yanındaki arkadaşını da bana yapsana.*
    - nereden bu samimiyet kardeşim.
    + şu mustafa'yı tanıyor musun sen?
    - hangi mustafa'yı?
    + 100 ytl'nin üstündeki mustafa'yı.
    - yıkıl oğlum, pis sapık.

alakasız edit: özhan canaydın yaktın ulan takımı allahsız. akdjdsaaskds.
    #1443391 (larker, 23.03.2007 10:54 ~ 10:58)
  5. + anlat bakalım nasıl düştün buralara?
    - samimi olmadan direkt işini halledebilirsin. burda böyle anam.
    #1443394 (deep, 23.03.2007 10:57)
  6. -ya sevil'le çok güzel, harika bir ilişkimiz var..
    +aaa ne güzel abi.
    -bilmiyorum ciddi düşünüyorum ben.
    +inşallah evlenirsiniz abi. Çok güzel bir kız zaten. He evlilik demişken boş zamanlarında bana gönder yengeyi, iki de ben çakayım. Bekar hayatı zor oluyor bilirsin..
    -mavi ekran
    #1443420 (zabalayn, 23.03.2007 11:06)

© 2008 - uludağ sözlük

samimi olundugu an isini halletmeye calisan insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. samimi olundugu an isini halletmeye calisan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu samimi olundugu an isini halletmeye calisan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» how » sokaklardan bir kiz » 2010 dunya kupasi elemeleri besinci grup » levent yildirim » atam izinde degiliz calisiyoruz » malatya » kadir celik » aya irini » kopush fm » ermenistan milli futbol takimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games