samimi olmayan entryler 

kapat
  1. populer kültüre dayalı toplumun sonuçları*
    #1071215 (venividivici, 28.12.2006 18:36)
  2. her şeyi eleştiren sözlük yazarlarının içinde bulunduğu görüştür. samimi olmayan entryler hemen tanınmakla birlikte, eksi oy yağdırılır. ha bir de aklıma gelmişken ' sence de samimiyetsizlik kokmuyor mu burası hilmi abi?'
    #1071230 (kisil, 28.12.2006 18:40)
  3. bkz: (#1034486)
    adam tüm samimiliğiyle yazmış hem de düpedüz bir gerçeği. yine de geçen haftanın en kötülerine girmiş. bu işte bir yanlışlık var ama nerede?
    #1071239 (larker, 28.12.2006 18:43)

© 2008 - uludağ sözlük

samimi olmayan entryler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. samimi olmayan entryler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu samimi olmayan entryler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konsantre matik » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » ntv spor » revenge » iste kuku kuku geldim » turk dizisi cekmek icin gerekenler » beni susarken bolme » savas ve kadin » ecce homo » adim adim kiz tavlama » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » herzwerk ii » grup test » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk un karga kovalarken olmesi » herild yani » evcil hayvan avina cikmak » kendine gomulmek » syme » tropic thunder » yeniceri » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » muhalif oldugu icin hapse giren insan » nouriel roubini » misssunshine » dr cureklibatur ve bay arkin » fenerbahce kupasi » fatih kacan » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari