samet senin kizi citir citir yiyorlar oglum 

kapat
  1. Unutulmaz şahan repliğidir. Programdaki gerçek kesit bölümünde elinde balyozlu psikopat kişinin samet i kızının kötü yola düştüğü konusunda gaza getirmesi ve sametin kızını öldürüp namusunu temizlemesiyle sonuçlanan sahan klasiğidir.
    #853409 (dont be cute, 13.11.2006 16:51)
  2. (bkz: akşam simidi)
    #857184 (dont be cute, 14.11.2006 12:51)
  3. --ne haber samet?
    --ne olsun ya sürekli çalış çalış.diyorum ki benim hatunuda alıyım tatile çıkayım.
    --ne dedin?
    --benim hatunuda alıyım diyorum.
    --senin hatunu aldılar.
    --ne? nasıl olur ya!!!!
    --benden duymuş olma elçiye zevaaal olunmaz ancak senin hatunu üçlü beşli sıkıştırıyorlardı.
    #894911 (Dejavu38, 22.11.2006 17:51)
  4. (bkz: emrah koş ananı)
    #894915 (janjan, 22.11.2006 17:52)

© 2008 - uludağ sözlük

samet senin kizi citir citir yiyorlar oglum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. samet senin kizi citir citir yiyorlar oglum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu samet senin kizi citir citir yiyorlar oglum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sag bek » coraplari islanan sevgiliye soylenebilecekler » patlamis misiri tek tek yemek » chatwalk ta bir yerde » halki kendi kaderine birakan liberal politikalar » tu kaka bana » be my guest » thunderbird » lewisite » elveda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games