same game 

kapat
  1. windows için ikuo hirohata(grow) tarafından 1993 yılında yapılmış bedava ve harika bir oyun.
    oyunun amacı, aynı renkleri birleştirip skor elde etmektir. şahsen rekorum 11 bin. henüz bu rekoru geçene rastlamadım.
    indirmek isteyenler için : http://www.yereldiskim.com/forum/same.rar
    edit : indirmek isteyenler same yazısını büyütüp öyle denesin.
    #2148622 (kumsaldaserapgorenadam, 17.08.2007 13:57 ~ 18.08.2007 09:52)

© 2008 - uludağ sözlük

same game başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. same game ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu same game nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » rat salad » yazik » titanik misali » dardanos aile mezari » belki bir gun ozlersin » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » besdut deresi kaya mezarlari » 12 ekim 2008 » bir garip rap » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » fars haber ajansi » besiktas » sozlukteki hristiyanlar » fringe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cemo » haktan akdogan » hic » ribozom » kerebic » the godfather » bir sigara birakma yontemi olarak sms » serkan balci » alpine dachsbracke » bush un musluman olabilme ihtimali » a shot at love with tila tequila » milli egitim bakanligi bursu » arapca olan her metni kuran sanmak » gizemli yazar » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez