samar 

kapat
  1. avuç içi ile atılan tokat.
    *
    *
    (sıçtırtma lamasına, 07.03.2006 19:24)
  2. bir dönemin popüler sözcüğüdür türk edebiyatında. şamar oğlanı gibi bir kullanımla türk sinemasında da bolca yer bulmuştur kendine.
    (tankut kabza, 13.07.2006 18:17)
  3. (bkz: şamar oglanı)
    (jagatai, 24.07.2006 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ski » pondexter » recep tayyip erdogan » 1935 » converse e conserve diyen zihniyet » dile dolanan sarkilar » etimesgut » tavuk utmek » necip fazil kisakurek » haydarpasa tren istasyonu » tugba ekinci » besiktas cola turka » katip sadi » reklama giren filmin geriden baslamasi » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » sozluk ben bugun gazete okudum » sara » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » sukela daki entryleri eksilemek » sozluk iletilerini alt alta okumak » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » hayalleri ertelemek » 1859 » deniz yazici » dertli dertli sicmak » aile bireylerinden gelen komik sms ler » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » ofsayt kamerasi » anastasia myskina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa