saman nezlesi 

kapat
  1. bir tür bahar alerjisidir.2 top tuvalet kagıdını selpak niyetine kullanmaya teşvik eden bir hadisedir kendileri.
    #274889 (AkreP, 24.05.2006 15:49)
  2. Ot veya bitki tozlarının neden olduğu bir çeşit alerjik hastalıktır. Tıp dilinde pollenosis veya alerjik rinit denir. Daha ziyade, çiçeklerin açtığı aylarda görülür. Hastada şiddetli aksırmalar, burun tıkanıklığı, gözlerde kızarma ve sulanma, fazla miktarda berrak burun akıntısı ve öksürük görülür. Tedavinin ilk şartı, çiçeklerin açtığı sıcak ve rüzgarlı günlerde kırlara gitmemek ve güneş gözlüğü kullanmaktır.
    #527858 (lilith, 11.08.2006 20:57)
  3. felaket bir hastalıktı her yıl masyıs ayı civarında başlar gözler kaşınır kanlanır burun akar nefes almak zorlaşır bir de üstüne denize girilirse tadından yenmez bir hastalık olur. (bkz: ben yaptım oradan biliyorum)
    #527947 (daksin, 11.08.2006 21:19)
  4. (bkz: alerjik rinit)
    #1517180 (hayvan adam, 11.04.2007 19:46)
  5. geniz akıntısı olur, mide bulantısı yapar. kusasın gelir gözlerin kayar.
    alerjik...
    (bkz: kendimden biliyorum)
    (bkz: ah şu polenler)
    #3406023 (kacak kelebek, 16.05.2008 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

saman nezlesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saman nezlesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saman nezlesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiys bin saide » grand hotel ontur » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » konfucyus dusuncesinin temelleri » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » on direk » garip entry » anne replikleri » impuls control defect » almanca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games