salzburg universitesi 

kapat
  1. tam adi salzburg paris lodron universitat olan guzel okul. avusturyanin ogrenci kenti salzburgda yer alir.sosyal bilimler ve sanat alaninda cok basarilidir.yabanci ogrenciler icin kolay kabul yollar.daha detayli bilgi icin http://www.sbg.ac.at yalniz site almanca tabii.
    #475665 (marionette, 30.07.2006 01:11)
  2. en yakın zamanda iletişim okumak için başvuracağım üniversite.orada okuyan arkadaşlarımdan sosyal bilimlerde avusturyanın en iyisi olduğunu öğrendim
    #3622833 (o bu su, 05.07.2008 13:16)

© 2008 - uludağ sözlük

salzburg universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salzburg universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salzburg universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meydanbenim » britney spears » mogulus com » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » kirk hadis » gichin funakoshi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » saipsiz in recep ivedik taklidi » slaven bilic » helyum » hrant dink » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » konusmayan adam » doe maar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 mayis 2005 » tobias beecher » jeff buckley » bir polemikten cikip otekine girmek » kadin cantasinin icinden cikanlar » yabanci dilde egitim » alf » k i n » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » ha ha » jean amerika nin salvaridir » kars fen lisesi » dshk » gunun sozu » still loving you