salvar davasi 

kapat
  1. şener şen ve müjde ar'ın başrollerini paylaştıkları eğlenceli film.
    (aman heri, 22.02.2007 17:38)
  2. (bkz: gerilla taktiği)
    (kirke, 12.01.2008 18:19)
  3. şener şen ile müjde ar'ın oynadığı, okumuş bir kadının köyüne dönmesi ile köydeki kadın erkek ilişkilerini, cinsel ayrımcılığı ve sömürü düzenini değiştirme çabalarını konu alan komedi filmi.
    (son giden, 12.01.2008 23:44)
  4. filmin bir sahnesinde müjde ar'la geçen kadın kılığına girmiş şener şen diyaloğu adami harbiden yardırır. hele bir "he valla" deyişi ve köyün erkeklerinden meydanda bir parmak yeyişi varki gülmekten öldürür. aha da işte bu:

http://www.youtube.com/watch?v=5B8eD4mlh24 +
    (dusunenadam, 30.04.2008 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » ava devine » karayazi nin tarihi eserleri » lavinya » gareth jones » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » yilin tiriviri odulu » 4uncu kolordu komutanligi » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » schizo » sirasi degil » hamdi bey vs jacop » ama hangi ataturk » son oylanan entry lerim » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » amacim kalici olmak » butun gun msn de takilan tipler » soldier of fortune » siyaset meydani » haci muro » kabadayi » formati yirtmak » bir yabanci dil olarak giyinmek » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » dunyanin sokaklari » mansur forutan » floresans a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa