salliyorum burayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. el filan salliyorum
  2. salliyorum oyleyse varim
  3. o kadar salagim ki solculara salliyorum
  4. burdan anneme babama el salliyorum
  5. ben 6 yasindan beri kafa salliyorum ulan
  6. burayi kahve mi sandin
  7. komple yakarim burayi
  8. ya topumu verin ya da kapattiririm lan burayi
  9. beklemek istemiyorsaniz burayi tiklayiniz
  10. baslamak icin burayi tiklatin

© 2008 - uludağ sözlük

salliyorum burayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salliyorum burayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salliyorum burayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wurth » karin » asansor kullanmayi bilmeyen insan » mehmet usta » dijital binali abi » deniz feneri » atilla kart » oleceksin kopek » ataturk un karga kovalarken olmesi » bekaret » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » turk olarak gorevim askerlik degil » beyaz etli prens » ismail bey hani » ekim 2008 ankara ulasim zammi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » corlu » turk dizisi cekmek icin gerekenler » sputnik operasyonu » trinidad tobago milliyetciligi » hozan besir » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » cd eldense » canima kadar » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » alp ustungor » sezercik onun bunun cocugu » erik gerets » ben hep kendime cikan bir yokustum » canim cigerim » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi