sallasor 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. ho$ gelmiş.
    (Rurouni Kenshin, 19.11.2007 19:31)
  2. bol sanslar dilenesi, tez zamanda buralara gelesi yazar. gre verbal kader ortagim.
    (optimus prime, 06.02.2008 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» modernlesme kemalizm ve demokrasi » balgam cekmek » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » yaran msn nickleri » iskenceci » saklambac oynarken termal kamera kullanmak » 90 larda ilkokul kokusu » eurasia » aina » oral seks » hasretim sarhos » juiced 2 hot import nigthts » aslanlar sahada tribunler ayakta » cok guzel hareketler bunlar » seks i izdivac » andriy shevchenko » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » who is it » basdegirmen » dalton ana » merhabaya hasret kalmis insanlar » grace is gone » sanchez rodriguez joaquin » 1847 » yaman gezgin kayboldu » kardes turkuler » test yapacagim deyip test yapan hoca » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » kutsal degerlere hakaret a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa