sallansallandur 

kapat
  1. mustafa sandaldanmı esinlenmiş yoksa kendisi dalgalı kur da ordanmı almış anlayamadığım ancak nickini beğendiğim ve yazılarıyla gereken sallamaları yapar ümidiyle beklediğim yeni yazar. * *
    (tyro, 31.10.2006 14:39)
  2. gece yarısı denize sallanıp sallanıp duran yazar * *
    (tribalenfeksiyon, 31.10.2006 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» satan is endless satan is timeless » supriz yapmaktan hoslanan erkek » allah a sorulacak sorular » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » degirmenler » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » iceri terligi » burn it blue » different world » hayatini kazanmak » kaplumbaga cuku » besiktas tezahuratlari » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » inquiry » burhan altintop » zapejala angelina » jacksparrow » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » anne entrylerim okunmuyor » 06 zps 52 » karanligin lideri » hepsi hepsi hayat nasil olsa » cok guzel hareketler bunlar » axxis » time zone » blood of hatred » sakinlik huzur verir » restless heart » acik kalmis fermuar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa