sallanan masanin ayagina kagit sikistirmak 

kapat
  1. mühendislik ürünü türk icadı
    #515927 (spec, 09.08.2006 02:17)
  2. işlemi gerçekleştirdikten sonra yanımızdakilere baak gordunmu nasi yaptim ama diye baktıgımızdır.. diger 3 ayagı muntazam şekilde kesmeklede hallolabilir aslında sorun..ancak bu daha güzel bir yoldur *
    #516026 (hayrola_genc, 09.08.2006 02:56)
  3. yılmaz erdoğan'ın yeni bir sayfadan sana bakmak şiirinde saydığı "bir beyaz kâğıtla yapılabilecek eylemler"den yalnızca biri.
    #516468 (evren, 09.08.2006 10:32)
  4. (bkz: yeni bir sayfada sana bakmak)
    #516478 (white pages, 09.08.2006 10:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sallanan masanin ayagina kagit sikistirmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sallanan masanin ayagina kagit sikistirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sallanan masanin ayagina kagit sikistirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kusku » raziye » olimpik havuz » nigar » bear mcreary » ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim » kalp ile bobrek bir de beyin » olumsuz olunca yapilabilecek atraksiyonlar » sako » mgs0225 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games