sallama ulen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulen
  2. doverim ulen
  3. kim ulen bu faruk
  4. op ulen adi kopek
  5. seviyorum ulen
  6. kiskaniyorum ulen
  7. okumuyorum ulen
  8. sallama
  9. sallama cay
  10. sallama lan

© 2008 - uludağ sözlük

sallama ulen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» koc holding in vefasizliklari » fincani tastan oydum kizil ejderi icine koydum » take out that 88 » coder kolasi » alexandre aja » karizmatik cevaplar » fethullah gulen » hz fetos ve onun allah i abd » haohmaru » seri eksi oy veren ibneler » helal olsun dedirten entryler » basliga cevap niteliginde entry girmek » ahmet turk » high tension » en guzel nickli yazar » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » seri eksi oylarin karmayi etkilememesi » r » eski sevgilinin dugunune gitmek » akp denince hep kotu gidisin akla gelmesi » 21 mayis 2008 manchester united chelsea maci » yarmayan basliklar » yobaz » 88 yaz 5154 e gonder 19 kontor kazan » ebu el kazim muhammed bin abbad » tuzla tersanesi » etekli hatun donerken bacak zoomu yapan kameraman » cay bardagindan dondurma yemek » youtube un kapatilmasi olgusu » clostridium botulinum » rpd » bay tahmin » fb tv » kemalizm » sikkin hava » sozlukten sogudum diyenin ihrac edilmesi » the godfather » seri eksi oy veren mafya » fauna » bullet » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi » aslantepe nin bitmesi » bakma sen » bitirecegiz » objebi » hayallerinizin bittigi yerde gerceklerimiz baslar » sozluk okuma yazma dersleri » ayna » erkeklerin yapip da kadinlarin yapamadigi seyler » future perfect tense a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa