salla yavrum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gordum seni yavrum kufeyi salla
  2. iki salla bir bagla uc salla bir egil
  3. salla salla gul memeler caglasin
  4. salla gotu yarim salla
  5. koy cuvala salla salla vur duvara
  6. salla salla salla titret
  7. el salla el salla moderasyon el salla
  8. salla
  9. el salla
  10. salla salla

© 2008 - uludağ sözlük

salla yavrum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salla yavrum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salla yavrum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp biyigi » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » temp » pes 2009 » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » rusya borsasi » green street hooligans » salcali sogan kavurmasi » insanlari super kahramana donusturen bocekler » birinci nesil yazitlari » 1900 efsanesi » kucuk kadin » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » mehmet yildiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amc » zoey 101 » asyut petroleum » kiyamet gunu gazete mansetleri » pilot » turkiye umit milli futbol takimi » erkek delisi » jan jojem » irriducibili » pkk nin silah birakip teslim olmasi » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » fifa 09 » coleslaw » amin oglu behcet » milli gurur milli forma