salih zeki aktay 

kapat
  1. türk şair. 1896 - 1971 yılları arasında yaşamıştır. mütareke yıllarında yunan mitolojisinden esinlenen şiirleriyle adını duyurmuştur.

yunan mitolojisine çok düşkün olan şair, kurtulus savasi sırasında, bu merakı yüzünden az kalsın öldürülüyormuş; ötede beride, eski yunan tanrıları, kahramanları üstüne konuştukça düşman ajanı olduğu kuşkusunu uyandırmış da ondan...
    #1192680 (vernon sullivan, 23.01.2007 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

salih zeki aktay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salih zeki aktay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salih zeki aktay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo sol » wolfshade » uludag sozluk moderator secme ritueli » elazig anadolu lisesi » halayin soldan saga cekilme prensibi » carmen electra » stop hammertime » cem yilmaz » sarah palin » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » ankaragucluler saraba dustuler » mayokini » sagopa kajmer » passage to the reaper » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basbug ataturk » cocukken garip buyudukce oturan isimler » aleksi » wordpress » uyumak lazim » hasmir99 » d a f » sabah sabah seda sayan » demonoid » tayyip e sok ceza » ben bilmem keyfim bilir » sozlukten kiz indirmek » loco » depreciation » vatani amerika birlesik devletleri olan imam