saldirinca 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzayli saldirinca yapilacaklar
  2. uzaylilar saldirinca yapilmasi gerekenler
  3. anketci saldirinca yapilmasi gerekenler
  4. insan saldirinca yapilmasi gerekenler
  5. karinca saldirinca yapilmasi gerekenler
  6. zurafa saldirinca yapilmasi gerekenler
  7. tavuk saldirinca yapilmasi gerekenler
  8. kedi saldirinca yapilmasi gerekenler
  9. kopek saldirinca yapilmasi gerekenler
  10. kopekbaligi saldirinca yapilmasi gerekenler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kendim gibi olmak istemiyorum » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » pergamon » uludag sozluk un besinci neslini silmek » gurgen oz » dogum gununde sinava girmek » ozlu sozler » fenerbahce nin shevchenko transferi » atom bombasi yutmak » tufek bakimi » sozluk yazarliginin rutine binmesi » fatal » kullerinden dogmak » awake » alkis agasi » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » anadolu universitesi » madem gidiyorsun copu de gotur » polgara » laodikeia » suicide bomber » gelinlik altina converse giyen zihniyet » arabam var » 4 8 15 16 23 42 » belgariath » mustafa armagan » soruya soruyla karsilik vermek » maddeyi esas almak » emre tilev a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa