saldiri aninda farkli yone kosusan sirinler 

kapat
  1. ehem. tespit yaptım gene, aferin bana.

tanım: korkudan götü tutuşan şirinlerin istemdışı yaptığı hareketlerdir.

Ulan mantıklı olun bir kere de ey şirinler. Tehlike batı'dan geliyor (salladım.). Bazı akıllı şirinler doğru olanı yaparak kuzey-güney-doğu ya da alternatif ara yönleri tercih ediyorlar. ama bazı angutlar da var ki Batı yönünde koşuyor... Ne alaka lan? Feda mı ediyon kendini anlamıyorum ki.

Ha bir şey daha var ki; bu yanlış tarafa kaçan şirinler sadece kaçışma sahnelerinde ortaya çıkan şirinler, normalde aktif değiller. Haber alamıyoruz sonraki bölümlerde kendilerinden...
    #4253396 (materyalist imam, 19.11.2008 22:00 ~ 22:01)
  2. sudan çıkmış balık gibidirler.

gargamel ve kedisi * köylerine saldırır ama hepsi farklı yöne koşuşturur.

herhalde zaten birlik olup gargamel'i alt edemeyeceklerini bildikleri içindir. *
    #4253412 (aytug, 19.11.2008 22:04)
  3. taktik açıdan en doğrusunu yapan şirin* yaratıklardır. savaşta faka basılmışsa geri çekilmememek aptallıktır. geri çekilirken de* yapılabilecek en güzel şey düşmanı şaşırtmaktır.

(bkz: frp nin faydaları)

eğer hepsi bir noktaya kaçsaydı yakalanma şansları feci artardı. balık tuttuğunuzu düşünün, ne demek istediğimi anlayacaksınız. fakat akıllı lan bunlar, taktik de bilirlermiş ahah.
    #4253445 (brain drain, 19.11.2008 22:10)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

saldiri aninda farkli yone kosusan sirinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saldiri aninda farkli yone kosusan sirinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saldiri aninda farkli yone kosusan sirinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about saldiri aninda farkli yone kosusan sirinler. Copyrights of the articles are belong to their authors.