saldiray tarzi entry girmek 

kapat
  1. her başlığa cinsellikle ilgili bir yanıt bulabilmek ve verebilmektir...

ah olacaadıki şimdi bi ekiz yatak hemen burda sevişeceedik...
    #1013517 (PhyXiuS, 17.12.2006 23:03)
  2. entrylerinde mana bulamadığı yazara ayar olarak; (bkz: üstündekileri çıkar ne yazdığın anlaşılmıyor) hediye eden yazarın eylemidir.
    #1045974 (kutupsal form, 23.12.2006 23:12)
  3. (bkz: sen iyi değilsin senin sevişmen lazım)
    #1046015 (yokmuşum, 23.12.2006 23:17)
  4. (bkz: altındakileri çıkar parazit yapıyor)
    #1046020 (sen bana bu diyemezsin, 23.12.2006 23:18)
  5. (bkz: yalanim varsa sozlukte sevismek nasip olmasin)
    #1046031 (Hexagram, 23.12.2006 23:20)
  6. (bkz: ne yazdığın anlaşılmıyor soyun da öyle yaz)
    #1046037 (pulp fiction, 23.12.2006 23:21)
  7. gecen gun yine sozlukteki bir arkadasla sevisiyoruz, akabinde telefon caldi. acmadim devam ettim. telefon calmayi devam edince; "lanet olsun acicam" dedim. o ara kim arasa iyi zuleyha ?
    -valla o ara kim arasa iyi degil.
    -bizim zall'di. inanir misin o arkadasi oylece jakuzide biraktim.
    -hadi ya niye aramis?
    -yahu basladi aglamaya. "sozluk sahibi benim, bir hatun kaldiramadim, bana yardimci ol saldiray abi" dedi.
    -ee sen ne dedin?
    -ne diycem "tamam guzel kardesim" dedim. ya zuleyha senin bir bacin vardi, ne oldu ona?
    -hayirdir saldiray abi?
    -bizim zall'a soz verdim biliyorsun. darilmasin cocuk.
    -anladim abi.
    -zuleyha musait misin? musaitsen bir ayak ustu seviselim hemen. bos gitmeyelim di mi ama?...
    #1046133 (Hexagram, 23.12.2006 23:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

saldiray tarzi entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saldiray tarzi entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saldiray tarzi entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about saldiray tarzi entry girmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.