salavat yulaev 

kapat
  1. ünlü Başkurtistan istiklal savaşcısı ve şairidir. Başkurtistan'ın Halk Kahramanıdır.
    #2592403 (yureksagda, 15.11.2007 02:02)

© 2008 - uludağ sözlük

salavat yulaev başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salavat yulaev ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salavat yulaev nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» christina aguilera » welcome to the jungle » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » hms royal ark in batirilmasi » online store » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » buse kilickaya » ufo » her zaman daha iyi » bursa da ne ariyoruz zirvesi » carriye roxalina » balik etli kizlar » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » ayse ozyilmazel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tutmus iddaa kuponu » 16 nci yuzyil » rs ne la » milli egitim bakanligi bursu » sacriter » still loving you » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » schizo » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » prisoner » bulent ortacgil in light albumu » kareem said » cin halk cumhuriyeti » esens » lager