salas olanin cekiciligi 

kapat
  1. kuzgun için doğru bir önermedir.
    salaş olan insanın içindeki ilkelliğe dokunur.
    çekiciliği de buradan gelir.
    #1471613 (kuzgun, 30.03.2007 16:07)
  2. salaş olanın aslında dogal hali yansıtması ve "bak ne dogal cocuk-kız diyerek" yanasılması ile vuku bulan inanç.

(bkz: dogal olan her sey cekicidir)
    #1471656 (MeLaNKoLiK, 30.03.2007 16:17)
  3. (bkz: sahıbının sesı)
    (bkz: mutasyon)
    (bkz: calıntı)
    (bkz: muskul)
    #1471658 (baris baris, 30.03.2007 16:18)
  4. giydiğini yakıştıran insan çeşidi.
    #1471672 (kimse yazmazsa ben yazarim, 30.03.2007 16:22)
  5. ankara'da papazin baginın nezih bir mekan olmasının açıklaması...
    #1471681 (lucesprit, 30.03.2007 16:24 ~ 16:25)
  6. hip hop* takıntısının globalleşme aşkı ile tutşan abd'den dünyaya yayılan etkisi.
    #1471726 (chemsuk, 30.03.2007 16:32)
  7. bu tarz giyinen insanların başkaları tarafından aşmış(dunyayı zkine takmayan) gözükmesinden kaynaklanan çekiciliktir... bir çoğunun içi boştur, kafasına vurursunuz boş teneke sesi verir ama görüntü işte bir bok sanıp aldatır insanı...
    #1471740 (fatal, 30.03.2007 16:38)
  8. hediye paketi gibi giyinen süslü boyalı tipleri "bir bakımlık insanlar" diye tarif eden ve onlardan uzak duran kişilere daha doğal ve sade yaşayan insanların çekici gelmesidir. pis ya da bakımsız olabilir bir kişi, fakat onu ilginç kılan ya da öne çıkaran birkaç özelliği daha vardır mutlaka. * *
    #1471750 (deli bozgun dolu dizgin, 30.03.2007 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

salas olanin cekiciligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. salas olanin cekiciligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu salas olanin cekiciligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» francisco guillermo ochoa magana » gecmisi ozleten olaylar » jakob van hoddis » cuma aksami » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » insanlardaki yapmacik ask meraki » damat hobbit pasa » arditi » muhalif oldugu icin silik olan yazar » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » sah ismail » adnan senses » 300 » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » kanyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » kaynima kaydim » ah muhsin unlu » it won t be long » mezzanine » yaran entryler » hazreti muhammed » polat alemdar » su icerken domalan insan » kibir » gol sevinci » sevgili ile zillere basip kacmak » revenge » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi